Min bloggliste

torsdag 14. juni 2012

Bursdagskake til søskenpar, gutt/jente.

Oppdrag bursdagskake til gutt og ung jente. Etter litt grubling så var planen for jentedelen klar, har lenge lurt på om jeg klarer å lage en veskekake og veskekake med sminke og perlekjede ble det. Når jeg modellerer koser jeg meg veldig. Til guttedelen var fotball det første jeg kom på siden bursdagsbarnet er en skikkelig fotballgutt. Men måtte jo ha litt mere guttepynt og surfet litt gjennom blogger med barnekaker og fant Super Mario hos Kakemomsen. Var ganske greit å modellere ham og lage ett miljø rundt.

Super Mario sitter og lurer på om han skal klatre opp stigen for å få tak i jordbæret.Her er kakepynten klar. Vesken er kake fylt med smørkrem og er trukket med MMF. leppestift,neglelakk, øyenskygge og perlekjede er lagd av fondant og litt marsipan. Super Mario er lagd av fondant. Da jeg hadde modellert Super Mario ferdig , spurte jeg Peder (16 år) som var på god vei inn i drømmeland for å spørre hvem den figuren var? "Super Mario" svarte han søvndrukkent, jeg takket fornøyd med svaret og lot ham sove videre. Fotballen er en megastor cakepops som er dyppet i svart sjokolade. De hvite rutene er fondant.


Super Mario ble for stor til å ha oppå kaken så plasserte ham på en liten grønnkledd stubbe med gress omkring. Lagde en stige og en murvegg av brun fondant.Her er fotballen plassert på gresset. Før jeg la på marsipanlokket la jeg på en liten runding av matpapir der fotballen skulle plasseres. Da marsipanlokket var på plass skar jeg opp og tok ut papiret, marsipanen rullet jeg ut og i åpningen presset jeg ut grønn smørkrem så det ble gress.

Bursdagskake for gutt og ung jente klar for levering.

Takk for  at dere ville ha "Mariannekake".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar