Min bloggliste

lørdag 25. februar 2012

Greengate , cupcakes og kurs...

Har vært på Tines Gårdsbutikk og kjøpt noen Greengate produkter. Får vår/sommerfornemmelser med de nydelige produktene fra Greengate. Herlig med de freshe fargene .Gøy med nye muffinsformer. Kjekt å ha, får sikkert bruk for dem en vakker dag, heheVar med søt pynt.


Måtte bake da jeg kom hjem til Jellum. Ble gulrotcupcakes pyntet med creamcheese chocolate frosting og pynten fra Greengateesken.Forkle, koppehåndkle og kakebox i samme serie. Både romantisk og nostalgisk.


Klart for te for 2.


Flott utsikt fra kosekroken.

I disse dager planlegges det jentekvelder/kurs.  Tempelsetra, Tines Gårdsbutikk og Marianne`s søte fristelser inviterer jenter/damer  til en koselig "event" der det serveres musserende vin fra Hanne Høne og fjelltapas. Demostrasjon i ulike pynteteknikker/frostinger på cupcakes, kursdeltakere får  pynte 12 cupcakes hver som de får med hjem. Presentasjon av Greengates , tips på ulike kombinasjoner av de forskjellige seriene. Blir litt avslag på prisen til de som handler/bestiller den kvelden. Alle deltakere får også en overraskelse pose, goodie-bag.

Første jente event blir på Tempelsetra fredag 9.mars.

Musserende vin/mineralvann
fingermat
cupcakepynting
shopping muligheter
glade damer
flotte omgivelser
goodie bag
og kaker med hjem


Håper en slik fredagskveld frister.


2 kommentarer: