Min bloggliste

torsdag 31. mai 2012

Basar

2 hjerterdamer i bygda dro igang basar til inntekt for ei ung jente, Narath  fra Bangladesh. Den ene dama har vært i Bangladesh for å besøke en barndomsvenninne. Der ble hun tatt med til søppelfjellet for å se hvordan mange tjente til livets opphold ved å plukke søppel.
En ung jente (Narath) ønsket å utdanne seg til lege og det ble en hjertesak for barndomsvenninnene.
Det er opprettet en konto hvor en kan betale inn på en gang eller mange ganger:-) og for å få fortalt om denne hjertesaken til sambygdinger ble det arrangert basar. Flere Facebookvenner hang seg på å oppfordret venner til å delta på basar, gi gaver til basaren, bake kaker til kaffe/kake-salget eller sette inn penger på konto.
Skolekoret fra Uvdal Barneskole sang 2 sanger , de er kjempeflinke. Sigrid K N viste bilder fra Bangladesh og det ble solgt drikke, kaker og "årer" (lodd).  Basarlokalet var stappfult og de minste barna måtte sitte på fanget til de voksne. Det kom inn over kr 10 000 den kvelden. Bra jobba.

Siden jeg er bakeglad og lar meg lett rive med så bakte jeg en hjerteformet gulrotkake og pyntet den med hvit marengsfrostin og glitter. Den ble en gevinst på basaren. Gav også ett gavekort på cupcakes og ett på cupcakeskurs som premier.
Nystekte glutenfrie sveler og vaniljecupcakes med melkesjokoladekrem ble lagd for salg.


                                                 Gulrotkake, melkefri og glutenfri.


Steiking av sveler på takke.


                                                        Nystekte sveler klare for basar.

Det blir nok flere arrangement for det koster ca 5000 dollar pr år for utdanningen hennes. Som Sigrid sa; man kan ikke hjelpe alle, men vi kan hjelpe  denne unge jenta får sin legeutdanning, så hun kan hjelpe flere i Bangladesh.

Ønsker du å bidra så kontakt Sigrid på mobil 90 25 21 67. Kontonr i Nes Prestegjeld Sparebank: 2351.73.37463.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar