Min bloggliste

torsdag 26. april 2012

Cupcake pyntekurs på TrollstuaArrangerte kurs i pynting av cupcakes. Først var det kurs for mor/barn. Eplecider i stetteglass og nydelig fingermat fra Sigrid E. Heggelien  ble servert da alle var på plass.
De fikk en innføring i min cupcakeverden. Baketips, tips om  utstyr og pynt .  Demostrasjon i ulike pynteteknikker, hvordan lage frosting og selvfølgelig fikk alle smake på frostingene. og hvor de kan få kjøpt utstyr og stæsj.De voksne fikk også presentert vårens nyheter fra Greengates. Kathrine fra Tines Gårdsbutikk  hadde flott utstilling og viste oss ulike kombinasjoner. Hun hjalp også til på pyntekurset.


Etterpå fikk de pynte cupcakes som de fikk med seg hjem. Det var stas å se alle de stolte barna med rosa kake esker i den ene hånda og diplom i den andre.

Fikk melding fra en deltaker at det ble bakt og pyntet cupcakes dagen etter kurset. Kjempeartig !

Kurs nr 2 var for damer over 18 år. De fikk servert Eventyr, perlende vin fra Hanne Høne og nydelig fingermat fra Sigrid E. Heggelien.Kathrine fra Tines Gårdsbutikk fikk æren av å starte dette kurset, så jeg fikk fixet mere frosting (hadde bare en time mellom kurs 1 og 2, i snaueste laget, men hadde dyktige medhjelpere så det gikk bra).

Utrolig artig å se de ivrige damene pynte kakene sine med frosting, marsipan/fondant figurer og perler/strø.

En av deltakerene er tannpleier.


Diplom og ferdig pynta kaker .


Tusen hjertlig takk til Janne Bekkeseth for lån av bilder.

Kjempetakk til mamma Magnhild Gårder, tante Kari Traaen og Eli Hovd Prestegården for all hjelp på kursdagen. Hadde ikke klart dette uten dere.

Og takk til Stein Vikan for lånet av Trollstua.Førstkommende lørdag, 28/4. er det samme opplegg på Tempelsetra i Eggedal. Fortsatt ledige plasser der.


Flere kurs planlagt, i mai blir det mor/barn kurs hos Stasjonsfruene i Rollag. Dato er ikke banket, men mest sannsynlig blir det tirsdag 22.mai.

Formiddagskurs hos Sans & Samling på Norefjord.

Cupcake kurs event på Lampeland Hotell er på planleggingsstadiet.

Kveldskurs i Prestfoss, Tines Gårdsbutikk.

Så det er bare å følge med. Det blir arrangert kurs med varierende  program.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar