Min bloggliste

onsdag 10. april 2013

Kaker....

Det blir litt flere oppdrag når det lokale bakeriet har gått over til rein  knekkebrødproduksjon.
Gul marsipankake, var påske da jubilanten feiret sin dag, valgte prestekrager som pynt av 2 grunner; lekkert mot den gule kaken også er det snart vååååår!!!!!
 
 
 
 

 
Rosa kake til barnedåp. Her er pynten lagd ved hjelp av moulds. Marsipanen har jeg farget selv.
 
 
 

 
Annas sjokoladekake med melkesjokoladekrem. Denne gangen ønsket kunden friske bær på kaken så valgte blåbær og jordbær. Bursdagsbarnet fylte 18 år så litt gøy å markere det. Ellers pleier jeg å ha roser over hele kaken og strø spiselig glitter over.
 
 
 

 
Minnie Mouse kake til 2 års bursdag. All pynt er selvlagd, lagde en figur til kaken men den ble ikke særlig fin så tenker øvelse gjør mester og at jeg publiserer bilde uten den.
 
 
 

 
Kake til golf og bridge spillende sprek 80 års jubilant. Kort i spiselig papir og sukkerpasta. Golfkøller og golfballer limt på rundt hele kaken. Noen få sommerfugler isteden for blomster. Burde hatt skriften i sort men gjort er gjort og kaka er spist.
 
 

 
 
Klassisk bløtkake med syltetøy, pisket krem og vaniljekrem. Hjemmebakt sukkerbrød.
Pynt i gul marsipan fra Pals.Idag lager jeg sukkerpasta og det var barnselig enkelt, og så mye bedre enn den jeg har kjøpt i butikk.
Skal lage mye kakepynt til cupcakes, marsipankaker og cakepops så går endel pasta.

Ha en fin vårdag , skal benytte finværet til en skitur på fjellet i Eggedal. Har vært en tur på fjellet idag for å hente gulvplank til låveprosjektet vårt. Rekker mye når man er morgenfugl.

                                                                 MG

2 kommentarer:

  1. Så gøy at du gjør det så bra.... Satt på jobben i dag og snakket om deg faktisk. Vi savner både deg og kakene...... STÅ PÅ VIDERE!!!!! Er helt sikker på at DU får det til :-) Tove J.

    SvarSlett
  2. Heisann Tove J.

    Koselig å høre, savner dere også. Spesielt når "freddan" begynte allerede tirsdag på vaktrommet. Er vel iongen som sier tisdag og tosdag der nå, hehe. Dere får komme over på besøk når det våres og vi kan sitte ute. Har overnatting til mange her.
    Takk for at du hat trua på meg og baksten.

    SvarSlett