Byttet ut melet med rød semper glutefritt mel, fin mix. Brukte 30gr mindre enn det som er i oppskrifta med hvetemel. Dette fordi det glutenfriemelet tiltrekker seg mere væske enn vanlig mel.
Halvblandet melange og tine smør for å spare inn på smør rasjonen min.
Kakene ble gode de.....en kake til bakeren. Herlig med nystekt kake.
Karamellkremen ble påbegynt dagen før, 6 dl kremfløte kokes opp, ha i 400gr opphakkede karamellfudge. Rør om til all karamellen er løst opp. Når den er kald settes den i kjøleskap natten over. Dagen etter piskes den opp til krem, brukte ca 20-30 sekunder. Utrolig god,.
Brukte 2 ulike tipper. En rund tipp og wilton 1F. Rislet på karamellsaus. På noen strødde jeg hakkede peanøtter , hakkede valnøtter og hakkede brente mandler. Skal det være så skal det være.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar