Min bloggliste

mandag 7. oktober 2013

Cakepops til åpningen av Nilson Shoes på karl JohanArtig oppdrag fra Polhem PR, cakepops til åpningsfest i skobutikk på Karl Johan.


Kvelden før åpningsdagen var det VIP fest i skobutikken. Inviterte gjester gikk inn den røde løperen og fikk bobler i glasset, deilige miniburgere og syndig søte cakepops-

Lagde sjokoladecakepops etter oppskrift av Tone Oraini (Chopcakes). Dyppet dem i deilig callabeutsjokolade. Pyntet dem med sukkerpastablomster i vårens farger. 300 stk......ganske mye arbeid-
Siden jeg er en glutenfri-misjonær så spanderte jeg 10 glutenfrie cakepops, kunne jo hende at de hadde invitert noen "glutere".

 
 

 
Sommerfugler klare til å pynte opp cakepops.
 
 
 
 
Blomster i vårens farger.
 
 

 
Pinner til pops.
 
 
 
Kjøpte isoleringsplater på Eggedal Sag for å ha noe stabilt å sette cakepopsen i. De ble skåret til slik at de passet oppi nyinnkjøpte esker fra norEngros.


 
Mange sjokoladekaker ble bakt.
 


 
Kake + smørkrem ble blandet, delt opp i biter, veid og så trillet til kuler. !5 minutter i fryseren før pinnene ble satt på plass.
 


 
Pinner dyppes i smeltet sjokolade før de stikkes inni kakekulene. ps ikke helt igjennom. så fikk de 10 minutter i fryser før hele kaken ble dyppet i mørk sjokolade.
 


 
 
Cakepops klare for å fraktes til Oslo.
 


 
Cakepops satt opp som blomsterbuketter i zinkpotter. 1 pose sukker i hver potte for å gi støtte. Pottene ble satt rundt omkring i skobutikken. VIP gjestene kunne bare gå å forsyne seg.
 


 
Butikkfasaden.
 
 
 
 
 
Sissel nabo var så grei og hjalp meg denne dagen. 310 cakepops skulle bæres fra parkeringshus til skobutikken, 10 kg sukker, zinkpotter......så hele jobben med å dandere cakepopsbuketter og sette dem rundt i butikken.
 
 
Koste oss med Thailansk mat før en snartur innom IKEA på vei hjem. Vel, ikke akkurat snartur på IKEA, hehe. Takk for hjelpen Sissel. Du er snilllllll!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
  

 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar