Marsipankake er stadig aktuelt og når noe skal feires er den ofte å finne på kakebordet.
Jeg har endelig fått lært meg teknikken med å få lokket pent på kaken uten store folder og luftbobler. Trenger fortsatt trening men går ganske greit nå. Takk til Lene som hadde mini-kurs hjemme hos seg selv.
Tre kaker ble trukket med marsipan ;
En rosa kake til pappa. Glutenfritt sukkerbrød fylt med vaniljekrem og bringebær.
kake nr 2 fikk litt rettere kanter. Enkelt pynta, kaken ble onsdagsdessert hos guttene og Mari.
Ups kake nr 3 var pyntet til vårt 3 års jubileum. Ikke tatt bilde, ikke spiste vi kaka heller så den ble spist i matpausen til "karan" på fjellet.
Ble nok bobler istedet for kake. Nicolas Feuilatte, brut. En av favorittene mine. <3
Så da helgen kom leverte jeg 3 glutenfrie Morsdagskaker til Spar butikken i Eggedal. Veldig stas at de tar inn ferske glutenfrie bakevarer.
Måtte bare ha med ett utsiktsbilde fra bakekjøkkenet mitt.
Håper å finne litt tid til blogging innimellom bakejobb og hjelpepleierjobb.
Ha en fortsatt fin uke.
MG
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar